Ads (728x90)



इडियट है मेरा बन्ना - Idiot Hai Mera Banna

 मैं  नयी नवेली आई, मैं  नयी नवेली आई 
शरमाई रे घबराई रे, मैं  नयी नवेली आई  
मैं नयी  नवेली आई 

सातों अजूबों से अजूबी ये जोड़ी 
पल्ले पड़ी में जाके किसके निगोड़ी 

सातों अजूबों से अजूबी ये जोड़ी 
पल्ले पड़ी में जाके किसके निगोड़ी

गिफ्ट में जैसे मिल जावे 
लंगूर को हीरा पन्ना 

इडियट है मेरा बन्ना ,इडियट है मेरा बन्ना 
 इडियट है मेरा बन्ना,इडियट है मेरा बन्ना 

 में बोली बन्ना मन्ने कुल्ला करादे 
जाके बाजार से दातुन लादे 
ये जाके दातून के बदले 
खेत से लाया गन्ना 
इडियट आ इडियट
कुल्ला करादे 

इडियट है मेरा बन्ना ,इडियट है मेरा बन्ना 
 इडियट है मेरा बन्ना, इडियट है मेरा बन्ना

मेरा नौ डांडी का बाजना 
जी... मेरा नौ डांडी का बाजना   
मेरे ससरे ने दियो पढवाए 
झनाझन झनाझन 
 झनाझन बाजे बाजना 
जी मेरा नौ डांडी का बाजना  

में बोली बन्ने  मन्ने पिक्चर दिखा दे 
बालकनी की दो थो टिकट करा दे 

में बोली बन्ने  मन्ने पिक्चर दिखा दे 
बालकनी की दो थो टिकट करा दे 

 यूं तो सारा का सारा थियेटर था खाली 
बन्ने  ने एक टिकट ही निकाली 

बोला एक इंटरवल तक देख ले तू 
हाँ बोला एक इंटरवल तक देख ले तू 
इंटरवल के आगे की में देख लूँगा 
एक टिकट से काम चले तो 
दो लेकर क्या करना 

इडियट हो इडियट 

इडियट है मेरा बन्ना ,इडियट है मेरा बन्ना 
 इडियट है मेरा बन्ना, इडियट है मेरा बन्ना


Main  naweli aayi ,Main nayi naweli aayi
Sharmayi re, ghabrayi re ,Main nayi naweli aayi 
Main nayi naweli aayi

Saaton ajoobon se ,,Ajoobi yeh jodi
Palle padi main jaake,,Kiske nighodi  

Saaton ajoobon se,,Ajoobi yeh jodi
Palle padi main jaake, Kiske nighodi  

Gift mein jaise mil jaave
Langoor ko heera panna

Idiot hai mera banna,Idiot hai mera banna 
Idiot hai mera banna ,Idiot hai mera banna 

Main boli banna manne kulla karade
Jaake bazaar se datoon laa de
Ye jaake datoon ke badle
Khet se laaya ganna
Idiot! Aa idiot

Idiot hai mera banna,Idiot hai mera banna  
Idiot hai mera banna ,diot hai mera banna 

Mera nau daandi ka baajna
Ji mera nau daandi ka baajna
Mere susre ne diye padhvaye
Jhanajhan jhanajhan
Jhanajhan baaje baajna
Ji mera nau daandi ka baajna hoye

Main boli banna manne ,Picture dikha de
Balcony ki do tho ,Ticket kata de ,   

Yoon toh sara ke sara,Theatre tha khali
Banne ne ek ticket hi nikali 

Bola ke interval ,Tak dekhle tu
Haan bola ke interval,Tak dekh le tu 

Interval ke aage ki,Main dekh lunga
Ek ticket se kaam chale toh
Do leke kya karna

Idiot! Ho idiot

Idiot hai mera banna, Idiot hai mera banna 
Idiot hai mera banna, Idiot hai mera banna 

Tag - Banna Song, Shadi Sangeet, Idiot Hai Mera Banna Dangal in Hindi 



Post a Comment